Ovo je overmeni

Novatik krovni sustav

"NOVATIK - krov za 9 života"

Novatik SRL je proizvođač krovnih sustava Novatik METAL koji je dizajniran da odgovori najzahtjevnijim uvjetima kvalitete i esetike.

Osim estetski ugodnog izgleda Novatik krovni sustav pruža sigurnost i za najteže izazove prirode poput potresa i orkanskih udara vjetra.

Male dimenzije ploča čine ih idealnim izborom za krovište složene i moderne arhitekture i u potpunosti zadovoljavaju kupca za savršenom estetikom. Suvremena proizvodna tehnologija i stroga kontrola kvalitete nalaze se u točnim dimnezijama ploča i njihovom dizajnu i strogoj brizi za lakoću i brzinu sastavljanja.

Legura ZnMg je legura u kojoj cink ima veliku težinu, a postotak magnezija u strukturi legura strogo se kontrolira jer određuje svojstvo legure. Legirani metali precizno su prilagođeni procesu proizvodnje i čine ovaj materijal idealnim izborom za proizvodnju krovnih sustava. Dokazane prednosti magnezija u leguri ZnMg uključuju jedinstven spoj niske gustoće, visoke specifične čvrstoće, krutosti, rasipanja topline i asorpcije vibracija.
Novatik ploče dizajnirane su tako da daju izgled tradicionalnog krova (crijep, šindra i dr.), ali zadržavaju sve prednosti metalnog krova i to otpornost na koroziju, čvrsto krovište, trajnost i malu težinu.
mala-slika mala-slika
Optimalan dizajn ploča i njihova mala težina jamče pravilno funkcioniranje krova, manja opterećenja za zidove i temelje objekta, uštedu troškova i veću sigurnost od vremenskih i prirodnih nepogoda.
Limarija Sabljak Limarija Sabljak Limarija Sabljak