Ovo je overmeni

Limarija Sabljak

Sigurna i pouzdana gradnja

Razvoj Limarije Sabljak d.o.o.

Limarija Sabljak d.o.o. osnovana je 15.06.2012.godine sa sjedištem u Brezovcu u ulici Mišinački prilaz 13, mjestu udaljenom 5 km od centra grada Bjelovara, pripajanjem gospodarske cijeline Limarskog obrta Sabljak koji je osnovan 2004. godine. Osnovna djelatnost nam je bila izrada i montaža građevinske limarije te izrada ostalih proizvoda od lima. Zbog velikog interesa naših zadovoljnih kupaca proširujemo našu djelatnost na krovopokrivačke, tesarske, zidarske i bravarske radove.

U struci imamo šesnaestogodišnje iskustvo, koristimo materijale isključivo provjerene kakvoće koji uz rad naših, stručno osposobljenih, zaposlenika osiguravaju našim kupcima kvalitetan i postojan proizvod.

Na stranici Galerija izvedenih radova možete pogledati slike samo nekih od objekata na kojima smo izvodili radove. Ukoliko nam ukažete svoje povjerenje uvjereni smo da ćete i Vi biti zadovoljni kvalitetom naših izvedenih radova kao i cijenom.

Pratiti nas možete i putem društvenih mreža:

                       

Prednosti i kvalitete Limarije Sabljak d.o.o.

Ponosni smo vlasnici licence izdane od Ministarstva kulture, Uprave za zaštitu kulturne baštine za obavljanje građevinskih radova na zaštiti i očuvanju kulturne baštine.

Posjedujemo i licencu izdanu od Hrvatske obrtničke komore za izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja za zvanje limar. U školskoj godini 2019./2020. poduzeće ima dva učenika koja pohađaju 2. razred Srednje obrtničke škole u Bjelovaru. Oni će svoje znanje stečeno i naučeno u školi uz mentora Senka Sabljaka primjeniti i kroz praktičnu nastavu svojim radom u radionici. Poduzeće je 2020. godine ostvarilo bespovratnu potporu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta temeljem ugovora za projekt "Naukovanje za obrtnička zanimanja" KLASA: 311-01/19-01-02/1-19-1 Europskog socijalnog fonda.

Specijalizirana smo i ovlaštena tvrtka za montažu pokrova svih renomiranih proizvođača između kojih posebno ističemo Gerard, Tilcor, Novatik i Prefa.

Ponosni smo član kluba VELUX preporučenih majstora na području ugradnje VELUX proizvoda i kao takvi smo specijalizirani za ugradnju krovnih prozora.

Ponosni smo član Hrvatske udruge krovopokrivača (HUK) od samog osnutka tvrtke. HUK daje dodatno jamstvo na naše izvedene radove u trajanju od 5 godina.

Poslovni partneri

Poslovni partneri i suradnici su od velike važnosti za naše poslovanje. Naši poslovni partneri dodaju posebnu vrijednost na našu ponudu, i svojim poslovnim rješenjima i pružanjem različitih usluga pokrivaju različite vrste investitorovih želja i potreba, a sve u svrhu pružanja vrhunske usluge na tržištu. Naši poslovni partneri i suradnici su:
proba proba proba